در این تحقیق اثر زمان نگهداری در سردخانه 18- درجه بر روی کیفیت خرچنگ دراز آب شیرین (شاه میگوی سد ارس) به مدت 120 روز بررسی شد. بر روی نمونه ها آزمایش های چشایی، شمارش کلی باکتری ها ، TVN ، pH و PV بر اساس یک برنامه زمانبندی شده انجام گرفت. نتایج بدست آمده از این آزمایش ها نشان داد که شاه میگوی سد ارس به مدت 60 روز دارای طعم، بو و مزه و رنگ طبیعی بوده و تعداد باکتری های آن از 104×21/2 به 102×01/2 کلنی در گرم و pH آن از 2/7 به 9/7 ، و TVN از2/19 به 36 میلی گرم در صد گرم و پراکسید از 6/1 به 4/2 میلی اکی والان در کیلوگرم در مدت 120 روز تغییر نمودند. نتایج این آزمایش ها بر روی شاه میگوی سد ارس نشان داد که این میگو در سردخانه 18- درجه فقط به مدت 30 روز دارای کیفیت طبیعی بوده و قابل استفاده می باشد.
قاسمی مغانجوقی, احد. (1400). تاثیر زمان نگهداری در سردخانه بر کیفیت شاه میگوی سد ارس (Astacus leptodactylus). مجله ترویجی میگو و سخت پوستان, 6(2), 34-39.
MLA
احد قاسمی مغانجوقی. "تاثیر زمان نگهداری در سردخانه بر کیفیت شاه میگوی سد ارس (Astacus leptodactylus)". مجله ترویجی میگو و سخت پوستان, 6, 2, 1400, 34-39.
HARVARD
قاسمی مغانجوقی, احد. (1400). 'تاثیر زمان نگهداری در سردخانه بر کیفیت شاه میگوی سد ارس (Astacus leptodactylus)', مجله ترویجی میگو و سخت پوستان, 6(2), pp. 34-39.
VANCOUVER
قاسمی مغانجوقی, احد. تاثیر زمان نگهداری در سردخانه بر کیفیت شاه میگوی سد ارس (Astacus leptodactylus). مجله ترویجی میگو و سخت پوستان, 1400; 6(2): 34-39.