2
موسسه تحقیقات علوم شیالتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج جهاد کشاورزی، تهران، ایران.
چکیده
مراکز مولدسازی از مهم ترین ارکان تولید بچه میگو بحساب می آید. گردآوری پیش مولد، به گزینی ، نگهداری در شرایط استاندارد، تراکم بهینه ذخیره سازی ، انتخاب برای جفتگیری و تولید نسل های با اهداف مورد نظر، تغذیه مناسب به منظور دستیابی به رسیدگی جنسی از بخش های مهم در مدیریت مولد سازی میگو می باشد. برای تدوین این ضوابط از بررسی های منابع علمی مرتبط از قبیل جستجوی کتابخانه ، اینترنتی مقالات و مجلات علمی استفاده شده است . همچنین استاندارد های ملی سازمان های دولتی از قبیل سازمان ملی استاندارد، سازمان دامپزشکی کشور و سازمان شیلات ایران مورد استفاده قرار گرفت. در مقاله حاضر ضوابط فنی و معیار های مدیریت بهداشتی مولدسازی میگو شامل ضوابط مربوط انتخاب مولد، مدیریت قرنطینه، شرایط قرنطینه مدیریت بهداشتی و ایمنی زیستی تدوین گردیده است. این گزارش میتواند برای کارگاه های تکثیر میگو، متخصصین، دانشجویان و افراد علاقه مند مورد استفاده قرار گیرد.
سید مرتضایی, سید رضا, متین فر, عباس, قائدنیا, بابک, حافظیه, محمود, & شریفیان, منصور. (1399). ضوابط و معیارهای مدیریت بهداشتی مراکز مولدسازی میگو. مجله ترویجی میگو و سخت پوستان, 5(1), 43-48.
MLA
سید رضا سید مرتضایی; عباس متین فر; بابک قائدنیا; محمود حافظیه; منصور شریفیان. "ضوابط و معیارهای مدیریت بهداشتی مراکز مولدسازی میگو". مجله ترویجی میگو و سخت پوستان, 5, 1, 1399, 43-48.
HARVARD
سید مرتضایی, سید رضا, متین فر, عباس, قائدنیا, بابک, حافظیه, محمود, شریفیان, منصور. (1399). 'ضوابط و معیارهای مدیریت بهداشتی مراکز مولدسازی میگو', مجله ترویجی میگو و سخت پوستان, 5(1), pp. 43-48.
VANCOUVER
سید مرتضایی, سید رضا, متین فر, عباس, قائدنیا, بابک, حافظیه, محمود, شریفیان, منصور. ضوابط و معیارهای مدیریت بهداشتی مراکز مولدسازی میگو. مجله ترویجی میگو و سخت پوستان, 1399; 5(1): 43-48.