نوع مقاله : مقاله ترویجی
نویسندگان
1 کارشناس غدای زنده پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان.موسسه تحقیقات شیلاتی کشور
2 کارشناس بخش آبزی پروری - پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان
3 رئیس بخش آبزیپروری پژوهشکده اکولوژی خلیجفارس و دریای عمان
4 کارشناس غذای زنده بخش آبزیپروری
5 هیات علمی آبزی پروری ایستگاه نرمتنان بندرلنگه، پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان
6 کارشناس گروه تکثیر و پرورش میگو، پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریا ی عمان
چکیده
کلیدواژهها