استفاده از فیتوپلانکتون ها در تغذیه مراحل لاروی میگوی سفید غربی

نوع مقاله : مقاله ترویجی

نویسنده

پژوهشکده میگوی کشور

چکیده

تاثیر سه نوع ریز جلبک کیتوسروس، ایزوکرایسیس و تتراسالمیس جهت تغذیه مراحل لاروی زوا و مایسیس میگوی سفید غربی در این تحقیق مورد بررسی قرارگرفت. در این تحقیق از آب دریا با شوری ppt 30 استفاده شد و تانک آزمایش با ناپلی 5 و تراکم 100 قطعه در لیتر ذخیره سازی شدند. میانگین دمای آب، اکسیژن محلول وpH   در طول 8 روز پرورش لاروها بترتیب  2/0± 4/31 درجه سانتیگراد ،1/0±68/5  و08/0± 03/8  بود. غذادهی برای تمام تیمار ها با غذای لاروی مخصوص زوا و مایسیس، 6 میلی گرم در لیتر در و آرتمیا 5 قطعه در میلی لیتر از مرحله مایسیس 1 انجام گرفت. نتایج این تحقیق نشان دهنده این نکته است که بیشترین  درصد بقاء در پایان مرحله مایسیس (30/45 درصد ) در تیمار تغذیه شده با کیتوسروس مشاهده شده  اما در پایان مرحله مایسیس جلبک کیتوسروس بیشترین رشد طولی لاروها (6/0±24/4 میلی متر ) بود. با توجه به نتایج بدست آمده در تغذیه منفرد ریز جلبک کیتوسروس و در تغذیه ترکیبی با ریز جلبک ایزوکرایسیس جهت افزایش درصد بقاء و رشد طولی مراحل لاروی میگوی سفید غربی پیشنهاد می گردد.

کلیدواژه‌ها