یکی از مهمترین عوامل موفقیت آمیز در صنعت پرورش میگو، مدیریت غذا و غذادهی است. از آنجائیکه بالاترین هزینههای مزارع پرورش میگو هزینههای مربوط به غذا میباشد. که این میزان بالغ بر 60 درصد هزینههای تولید را در بر میگیرد. با توجه به نقش تغذیه در رشد میگو مدیریت غذادهی از اهمیت ویژهای برخوردار است. غذادهی میبایست بر اساس احتیاجات گونههای مختلف میگو در مراحل مختلف وزنی و سنی آنها انجام پذیرد. این نیازها شامل پروتئینها، چربیها، کربوهیدراتها، ویتامینها و مواد معدنی میباشد. از این رو عواملی همچون نوع مواد اولیه، مراحل ساخت، نحوه خرد کردن و شرایط نگهداری میتوانند اثرات عمیقی بر روی کیفیت غذا داشته باشند. لیکن امروزه با توجه به وجود غذاهای تجاری مختلف مدیریت نحوه غذا دهی از اهمیت ویژهای برخوردار است.